Workshop
Kracht van Positief Denken

Shireen Koch-van Doorn heeft honderden studenten geholpen met haar gespecialiseerde hulp op het gebied van huiswerk- en studiebegeleiding. Doordat zij het leren leuk en nuttig maakte, hebben leerlingen weer zin in leren gekregen waardoor zij zich beter kunnen voorbereiden op hun schoolloopbaan.

Als toegewijde vrouw, moeder van 3 kinderen en dienaar van de Allerhoogste Heer, heeft Shireen met een passie om te inspireren mensen gecoacht om geestelijk te groeien.

Shireen heeft vele familieleden, vrienden en klanten actief geïnspireerd met haar workshops en trainingen. Ook vindt zij het belangrijk om te geven aan goede doelen. Elk jaar kiest zij een goed doel uit dat in ieder geval een christelijke basis heeft.

In samenwerking met LetZconnect zal zij 3 workshops verzorgen. Haar workshops staan erom bekend dat jij vol inspiratie terugkijkt op een geslaagde dag en dan ook heel veel tools meeneemt om gelijk toe te passen in je gezin, op je werk en in je relaties. Jij gaat als een veranderd persoon weg! Meld je nu aan om deel te nemen. Mag zij je op donderdag 3 september 2020 al verwelkomen?

Stap 1: Gegevens deelnemer

Ja
Nee